Aquest cap de setmana el cel continuarà com dies enrere,  amb una capa de núvols prims ben arrapats sobre nostre especialment el divendres, dissabte faria més Sol, però els núvols més densos es quedarien atrapats cap a la costa, i el diumenge els núvols creixeran amb més força.

I la pluja ens vol venir a veure, sobre tot el dissabte, potser ja durant les primeres hores de la nit i també durant al dia, ja a partir de mitja tarda. Atenció que podem tenir tempestes amb certa intensitat, però breus i molt localitzades. Pluges que pujaran des del sud i aniran pujant cap al nord lentament.

Així que el dissabte tindrem intervals de núvols prims que seran molt més densos sobre el mar i enganxats a la línia de la costa. En principi la pluja encara no hauria arribat al matí i les temperatures no serien tant altes com el divendres, quan tocaran sostre, dissabte es quedaran al voltant dels 24-25 graus.

I el diumenge sí que tindrem ja més núvols al matí, però a la tarda el cel quedaria molt més net. Les temperatures es mantindrien igual al voltant dels 24 de màxima i 12 de mínima.

La mar aquest cap de setmana estarà un pel remoguda, especialment mar endins, a la platja l’onatge no serà massa important, amb onades de mig metre. La temperatura de l’aigua va pujant, estarà al voltant dels 18 graus.

El vent serà moderat, bufarà de força 3 procedent de l’est, tindrem alguns cops de llevant de més de 25 km/h, que faran que les possibles pluges de dissabte escampin d’una forma relativament ràpida.

I per a la setmana vinent aquestes temperatures es mantindran així, no tan altes com alguns dies de la setmana anterior, al voltant dels 22-23 graus i amb el cel enteranyinat amb núvols que no serien massa importants. Esperem algunes pluges irregulars sobre tot dilluns, dimarts i dimecres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*