Banys Àrabs temps de flors girona

Els Banys Àrabs es convertiran en un palau nassarita amb el projecte “Les mil i una flors”, que es podrà veure en el marc de Girona, Temps de Flors, del 12 al 20 de maig. L’entitat financera BBVA és, un any més, el principal patrocinador de l’esdeveniment i ha participat en el muntatge del projecte amb la implicació de més de 200 persones treballadores.

Durant la presentació de l’espai, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha posat en valor “la col·laboració entre administració i món privat, al costat del talent i de les persones”. “És motiu d’alegria poder estar aquí, als Banys Àrabs, un dels llocs més emblemàtics de Girona i m’atreviria a dir de Catalunya, amb un artista del nivell de Jordi Albà i una col·laboradors lleials com el BBVA que ajuden a fer que la ciutat pugui lluir espectacular aquests dies”, ha assenyalat.

En el projecte “Les mil i una nits”, l’artista Jordi Albà s’ha inspirat en la decoració dels palaus nassarites. En el muntatge dels Banys Àrabs s’han utilitzat gairebé 3.000 flors i plantes que s’han dividit en les tres sales que formen part del projecte. En la primera, la sala central, hi predomina el blanc amb roses, assutzenes, lliris i gessamins d’aquest color. La sala següent està formada per delphiniums blaus i, l’última, és la sala taronja amb roses taronges i crestes de gall. “En el projecte hem jugat amb els tres colors i també amb l’aigua i les plantes aromàtiques, com la menta, la sàlvia, la farigola i el romaní”, ha explicat Albà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*