festival espurnes llagostera

Les previsions meteorològiques que anunciaven pluja a partir de les 9 del vespre s’han complert i han remullat la primera edició del Festival Espurnes de Llagostera. Tot i la mala passada de la preuada però inoportuna pluja, la gran part de les actuacions i activitats previstes s’han pogut realitzar enmig d’un ambient molt agradable, proper i familiar.

El Festival s’ha iniciat amb la cercavila de la colla gegantera, tallers i actuacions per als més petits i el vermut amenitzat pel reivindicatiu cantautor Cesk Freixas.

La Folie, Miquel Abras i Sotrac han estat els protagonistes musicals de la tarda que s’ha vist enterbolida pel cel ennuvolat on el Sol ha brillat per la seva absència i la pluja ha fet acte de presència en el moment de sopar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*