Foto: Arxiu

El cafè teatre de ‘Les Nits de la Coma’, una iniciativa teatral per un públic de totes les edats iniciada el 2016 a Cassà de la Selva, tanca aquest divendres la segona temporada amb una afluència molt positiva de públic, quaranta persones de mitjana a les catorze sessions que s’han fet des del mes d’octubre.

La programació, que es fa conjuntament amb l’Associació Gironina de Teatre, ha estat variada i ha inclòs espectacles de narració oral, clown, teatre o màgia. La darrera sessió d’aquesta temporada serà Kumulunimbu, de la companyia Ortiga, i tindrà lloc aquest divendres 20 d’abril, a les 21.30 h, a l’Espai del Casal, on també hi ha servei de bar. L’entrada té un cost de 3 euros.

El regidor de Cultura, Josep Ferrer, ha destacat que «aquesta segona temporada de ‘Les Nits de la Coma’ ha servit per consolidar la iniciativa i ha demostrat que l’espai del Casal (de jubilats) és útil també per fer-hi cultura i altres activitats obertes a tot el poble». Ferrer afegeix que «el públic d’aquests espectacles és de diferents edats i fidel ja que no es perd les sessions programades quinzenalment».

Està previst que ‘Les Nits de la Coma’ comencin la tercera temporada el mes d’octubre. Un dels reptes de la propera edició és millorar la retolació exterior de l’espai del Casal perquè la gent associï aquesta proposta cultural amb aquest punt del poble.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*