Empordà-BTT-Extrem-03
Foto: Empordà-BTT-Extrem

Els propers 21 i 22 d’abril de 2018 les poblacions de Mont-Ras i Vulpellac acolliran la 4a edició de l’Empordà BTT Extrem, una prova que transcorre pels increïbles paratges de les Gavarres durant 2 intensos dies.

La primera etapa transcorrerà per punts emblemàtics de l’Est de la serralada de les Gavarres com l’ermita de Sta. Coloma de Fitor,  St. Mateu de Vall-llobrega,  la Cavorca, L’Ermita de Sta. Llúcia d’Arboç, la població de St. Pol, Puig Vidal i Puig d’en Ribot, entre d’altres.

La segona etapa serà una contra-rellotge individual que es durà a terme el dissabte a la tarda al municipi de Mont-ras i que servirà perquè els bikers puguin exprimir-se al màxim i mostrar les seves habilitats en traçats curts.

La tercera i darrera etapa desfilarà per la part Oest del massís de les Gavarres, on els corredors trobaran un terreny més humit  i amb una vegetació més densa que en les dues primeres etapes. Aquests dos factors faran que els bikers passin per uns paratges espectaculars i únics en aquest massís de les Gavarres.

Més informació a www.empordabttextrem.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*