Novament les temperatures màximes d’aquests dies s’han enfilat de valent i han fregat una altra vegada els 27 graus en alguns moments al migdia, compte que en aquesta època el Sol escalfa tant com a l’agost, així que amb el cels clars d’aquests dies ja hem tingut un tastet de l’estiu. Les mínimes també han estat molt suaus i s’han quedat entre els 5 i els 10 graus, han anat pujant de mica en mica però de forma decidida en una setmana sense precipitacions i domini de les altes pressions.

Pressions que aquest cap de setmana comencen a baixar una mica i inestabilitzaran el temps.

Aquests núvols ens poden deixar algunes precipitacions ja el diumenge, serien molt irregulars i procedents de l’oest i serien més probables entre les 11 del matí i les 5 de la tarda, en alguns indrets podrien ser en forma d’intensos xàfecs.

Dissabte tindrem un dia amb més núvols que no pas dies enrere i les temperatures no seran tan altes, baixaran entre 3 i 5 graus respecte al dijous per exemple, les temperatures doncs es normalitzaran i no passarien dels 22 graus les màximes, les mínimes es mantindran cap als 10 graus.

I el diumenge tindrem núvols més densos i podem tenir algunes pluges en forma de ruixats a partir de migdia, pluja que portarà fang, caurà la pols en suspensió que aquests darrers dies ens ha deixat cels terrosos; i les temperatures baixaran una mica més, estaran cap als 20 les màximes i les mínimes es mantindran igual.

La mar la tindrem alterada i en alguns moments podem tenir temporal a la costa, amb onades que poden arribar als 4 metres d’alçada. La temperatura de l’aigua serà ja de 16 graus.

Durant la setmana vinent es mantindrà aquesta tendència a la normalització de les temperatures i les màximes seran encara més suaus, al voltant dels 19 graus, i les mínimes també baixaran fins als 7 graus, farà més fresca i recuperarem un ambient més primaveral, que es mantindrà fins al divendres, el primer dissabte de maig les temperatures començarien a remuntar de nou.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*