Continuem endinsant-nos en l’hivern amb temperatures que són de moment una mica més altes del que tocaria per a aquesta època de l’any i que en alguns migdies han estat sorprenents.

Aquest cap de setmana tornarem a tenir el temps revoltat, però no tant com la setmana passada. Tindrem sol el divendres, però el dissabte i el diumenge els passarem ja sota els núvols.

Un nou front procedent de ponent ens portarà pluges i alguna tempesta més important ja el diumenge, no pensem que hagi de ploure el dissabte. De tota manera el diumenge serien tempestes locals i irregulars.

La setmana vinent, tot i ser la setmana dels barbuts, la tradicionalment més freda de l’any a casa nostra, la dels dies 15 a 17 de gener, no tindrem les temperatures més baixes de 2018, tindrem una setmana força suau amb pujada de les temperatures i amb domini del Sol i sense pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*