Gran Sorteig de Nadal, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró
Foto: Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

Amb el Gran Sorteig de Nadal, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró han posat punt i final a l’extens programa d’activitats de Nadal, que entre altres propostes, ha inclòs durant cinc setmanes el 17è Concurs de Felicitacions Nadalenques, l’exposició del tió monumental i la gran Bústia Reial, el Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens i el Campament Reial. El sorteig ha tingut lloc aquest diumenge a l’Ajuntament, davant de notari.

L’afortunada amb el Primer Premi, consistent en un cotxe model Toyota Aygo i també en milers d’euros en regals que conté en el seu interior ha estat Elisenda Carrera d’Aiguafreda, amb el butlleta número 11.765 lliurada a la Llibreria G94. El Segon Premi, format per una bicicleta elèctrica i un conjunt de regals ha recaigut en Sandra Vergeli de Platja d’Aro, amb la butlleta número 6.770 lliurada a Regal d’Aro. El Tercer Premi, consistent en un cap de setmana al municipi i també un conjunt de regals, correspon a Catalin Capraru de Palafrugell amb la butlleta número 21.793 lliurada a la sabateria infantil Passets.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*