camping begur

És el primer càmping europeu en obtenir el certificat 

El Càmping Begur ha rebut el certificat Biosphere Responsible Tourism, que evidencia el seu compromís amb la conservació i millora del patrimoni cultural, el desenvolupament econòmic i social de la destinació, la conservació ambiental i la satisfacció dels clients.

El Càmping Begur disposa actualment de 330 unitats d’acampada distribuïdes en: 10 estudis, 15 mòbil home, 20 bungalows, 5 tendes glamping i 280 parcel·les d’acampada. El càmping ofereix múltiples serveis entre ells una estació de recàrrega de vehicles elèctrics

El titular del càmping, Joan Carbó, va decidir optar a aquesta important certificació per tres grans motius: en primer lloc, el ferm compromís que mantenen amb la preservació del medi ambient, fet que ha propiciat la posada en funcionament d’un pla de gestió de residus personalitzat.  En segon lloc, uns serveis concebuts de tal manera que es preserva al màxim l’orografia i la flora originals, i conservant els 3.548 arbres existents i plantant-ne de nous. Finalment, acreditar aquest compromís davant el client campista,  un client sensible amb la preservació del medi, a qui li agrada la naturalesa, i que fuig de l’espai reduït, buscant per les seves vacances un entorn que l’alliberi.

El Biosphere Responsible Tourism és la marca que distingeix les empreses certificades conforme  compleixen amb els requisits del Sistema de Turisme Responsable, que atorga l’Institut de Turisme Responsable (ITR).  L’ITR és una organització independent i el seu objectiu és la implementació d’accions i programes de desenvolupament sostenible a la indústria turística. És per aquest motiu que l’ITR reconeix, a través de Biosphere, la competitivitat del sector turístic. Cal destacar que a Girona també disposen d’aquest certificat: el municipi de Tossa de Mar, el Festival de Cap Roig, l’Hotel Ciutat de Girona i les Vies Braves.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*