Doncs per fi arribem a l’hivern! Aquest dijous, a mitja tarda, hem arribat al solstici d’hivern, i el Sol ha arribat a la seva posició més baixa sobre l’horitzó i hem tingut la nit més llarga de l’any.

Aquesta setmana ha estat ben variada, amb temperatures prou agradables al migdia, al voltant dels 15 graus de màxima. Les mínimes en canvi han estat ben fredes a principi de setmana, tocant fons el diumenge amb pràcticament 6 graus sota zero. A partir d’aquí han anat remuntant una mica fins a dos graus positius, però el fred intens encara aguanta. I tot amanit amb una mica de pluja, uns 8 litres per metre quadrat, i també amb moltes estones de Sol.

Dissabte encara estarem sota la influència d’una zona d’altes pressions de fins a 1038 hpa que assegura un temps força estable, sense pluges i temperatures màximes de 15 graus i mínimes de -1.

I el diumenge serà un dia molt similar, pràcticament idèntic, potser amb una mica més de núvols i amb el mateix rang de temperatures.

La mar aquest cap de setmana estarà ben calmada, amb onades insignificants a primera línia de mar però encara es notarà una mica la tramuntana, la temperatura de l’aigua serà d’uns 14 graus.

La setmana vinent el temps es mantindrà estable amb valors molt similars als del cap de setmana, amb una mica més de núvols que faran que les mínimes no baixin massa, i no esperem pluges.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*