Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla especial d’emergències per risc de vent a Catalunya VENTCAT per la possibilitat d‘incidències derivades de les fortes ventades generalitzades al territori previstes pel Servei Meteorològic de Catalunya.

Per aquest motiu, es demana molta precaució en els desplaçaments i també per la possible caiguda d’arbres i altres elements estructurals a la xarxa viària i ferroviària. Així doncs, cal extremar la precaució en les activitats a l’aire lliure tant a l’entorn natural com a les zones urbanes properes a arbrat com ara parcs i jardins.

Es recomana estar atents a l’evolució meteorològica i seguir els consells i les possibles incidències a través del twitter @emergenciescat.

Trobareu els consells al web interior.gencat.cat/ventades

Cal recordar també que el Departament d’Agricultura de la Generalitat manté els nivells i i 2 del Pla Alfa a diverses comarques catalanes, entre elles el Gironès i el Baix Empordà. Per aquest motiu està prohibit fer foc. En cas d’emergència cal trucar al 112.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*