Festa del vi nou Calonge

La Festa del Vi Nou de Calonge tindrà el seu punt culminant diumenge 12 de novembre al migdia, amb la cercavila dels gegants i grallers i amb el tast del vi nou en el que hi participen diversos masos i cases de pagès. A les 12.30 h hi ha prevista la presentació del curtmetratge Un mar de vinyes a càrrec de Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca. Aquest curtmetratge anirà seguit del tast popular del vi nou dels cellers de Calonge i tindrà lloc al castell.

Festa del vi nou Calonge

La Festa del Vi Nou, conjuntament amb la Festa Major de Sant Martí donen el tret de sortida a una proposta d’activitats que va començar el dia 4 de novembre i s’allargarà fins al dia 19, amb el cap de setmana del vi de pagès. Durant aquests dies el món del vi torna a ser el protagonista a Calonge, amb una proposta que incorpora des de cates de vins i formatges fins a espectacles infantils, passant per música en directe, parades de vi i productes artesanals i exposicions. El programa tant de la Festa del Vi Nou com de la Festa Major i el cap de setmana del vi de pagès vol posar en valor les qualitats del vi de Calonge, i també oferir activitats lúdiques i divulgatives.

Festa del vi nou Calonge

Per altra banda, i dins de les mateixes dates, Calonge celebra la festa major de Sant Martí, que manté el tradicional concurs de cuina que enguany tindrà com a plat el suquet de peix, a més de proposar exposicions com la que proposa el Club Motor Clàssic Calonge al castell, i que oferirà un recull de fotografies del municipi de la dècada dels 50.

Podeu consultar la programació des de calonge.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*