Els tinars - patates

Recentment hem visitat el restaurant Els Tinars de Llagostera per celebrar-hi un aniversari i fou, de ben segur una bona elecció.

De primer vàrem escollir les típiques Patates Tinars un plat típic de la casa fet amb patates fregides i carn de perol de la cuina tradicional de sempre i barreja de bolets de temporada, rovell d’ou i botifarra de perol. Dos plats de contrastos tradicionals i moderns que ens van agradar molt.

els tinars - boletsVam continuar amb els canelons fins de pollastre i pernil amb beixamel de bolets i el tall de garrí cruixent amb patata, pimentó, formatge fresc i verdures avinagrades que estava al punt perfecte de cocció.

Els tinars - Canelons

Tot i que a la carta ja s’avisa que tarden 35 minuts per preparar-lo, l’espera no es va fer gens feixuga i els plats ven venir força seguits.

Els tinars - garrí

Com que estàvem de celebració, de postres no hi podia faltar el pastís que vàrem escollir d’entre 7 o 8 opcions del carret de postres. Com que la xocolata ens pirra, també vam demanar un coulant.

Els tinars - pastís       Els tinars - coulant

La carta de vins és molt extensa i vam escollir un D.O. Empordà per acompanyar l’àpat.

Aprofitant que encara feia bon temps vàrem dinar a la terrassa amb un ambient molt càlid i acollidor però se sent el brogit dels cotxes a la carretera.

Ens vam quedar amb les ganes de tastar el tàrtar de gambes de Palamós amb dauets de patata confitada i el llobregant blau a la brasa però de ben segur que hi tornarem per degustar-ho!

És un bon restaurant per a celebrar-hi una ocasió especial.

És important trucar-hi abans per a reservar la taula.

Restaurant Els Tinars
Ctra. de St. Feliu a Girona,
km 7,2 – 17240 Llagostera GIRONA
Tel. 972 830 626
reservas@tinars.com www.elstinars.com

1 COMENTARI

  1. A Llagostera el coneixem com al restaurant de la carretera, en sentit figurat. Un dels millors restaurants de la zona. Fa un temps hi feien un menú jove per uns 35 euros que realment estava molt bé. Llàstima que no pogui anar-hi més sovint.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*