Cova d'en Daina

Cassà de la Selva acollirà el proper dissabte 21 d’octubre la presentació del llibre Dòlmens, menhirs i coves. Monuments megalítics del Baix Empordà, el Gironès i la Selva, editat pels companys de la Revista del Baix Empordà. La presentació, oberta a tothom, tindrà lloc a les 12 del migdia a Can Trinxeria (Plaça de la Coma 16).

La publicació recopila tots els monuments megalítics (abrics sepulcrals, caus, cistes, coves i covatxes, dòlmens, menhirs, paradòlmens i roques amb inscultures) coneguts fins al dia d’avui a les comarques del Baix Empordà, el Gironès i la Selva.

Es tracta d’un inventari rigorós i exhaustiu que s’estructura en nou capítols, corresponents a nou zones geogràfiques ben delimitades i les seves respectives àrees d’influència, que engloben els termes municipals de Begur; la Bisbal d’Empordà; Calonge; Cassà de la Selva, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró; Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura; Forallac; Llagostera; Palafrugell; Palamós; Pals; Sant Feliu de Guíxols; Santa Cristina d’Aro; Torrent; Tossa de Mar, i Vall-llobrega. Els autors són Pau Roig Ros i Xavier Niell Ciurana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*