som cultura 2017

El Museu de la Terrissa de Quart amb la col·laboració de l’Associació de Terrissers Artesans de’aquest municipi gavarrenc forma part de la programació de la segona edició de Som Cultura.

Som Cultura és la primera campanya de divulgació i promoció, impulsada pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, que té per objectiu fusionar i potenciar els lligams entre l’àmplia oferta cultural del territori i l’activitat turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona entre el públic de proximitat al mes de novembre.

Del 4 al 26 de novembre se celebra la segona edició del festival amb més d’una seixantena d’activitats programades, experiències genuïnes i originals, i promocions i descomptes per tal d’ampliar el ventall d’opcions que s’ofereixen al visitant. En l’edició passada, prop de 1.800 persones van participar en la setantena d’activitats que es van programar a la primera edició.

En total, es posen a la venda més de 2.000 entrades a preus que, en la majoria dels casos, van dels 3 als 10 €, amb descomptes per a diversos col·lectius.

Les inscripcions a les activitats del Som Cultura 2017 es poden gestionar des del web somcultura.com.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*