cuina del bolet llagostera

Aquest dijous 12 d’octubre, ha començat la quinzena edició de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet de Llagostera on hi participen un total de 8 restaurants del municipi. La campanya està organitzada conjuntament per l’Àrea de Promoció Local de l’Ajuntament i l’Associació de Restaurants de Llagostera.

Els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Ca l’Artau, Cal Degollat i la Taverna d’en Pou. Els preus dels menús oscil·len entre els 23 i els 70 euros on el bolet es el principal protagonista dels plats.

La Cuina del Bolet s’emmarca i complementa la programació i oferta gastronòmica de la Fira del Bolet que enguany ha celebrat la quinzena edició. Podeu veure el tríptic amb els menús des de www.firabolet.com

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*