Dissabte tindrem un dia incert, amb algunes clarianes on podrem gaudir del sol de tardor, però també tindrem intervals de núvols que aniran deslluint el cel i s’aniran fent més densos. Potser no acabi de ploure tot i que en alguns moments el cel es mostri amenaçador. La temperatura serà molt suau, fregant els 20-22 de màxima.

Per diumenge ens espera una jornada més complicada, amb les mateixes temperatures però amb major possibilitat de precipitacions.

La setmana vinent les temperatures es mantindran en aquest rang del cap de setmana i de mica en mica aniran remuntant per situar-se entre els 20 i els 24 graus de màxima, les mínimes estaran entre els 12 i els 16 graus, i el cel estarà dominat per intervals de núvols, en principi sense pluja.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*