Del 17 al 30 de setembre es faran un total de nou actuacions en diferents punts de la ciutat i el seu entorn.  El darrer cap de setmana tindrà lloc el Jazzpon-t, la primera col·laboració transfronterera del festival amb el Jazzèbre de Perpinyà.

Del 17 al 30 de setembre Girona acollirà un any més el Girona Jazz Festival. Les artistes Andrea Motis i Sheila Jordan seran les caps de cartell de la 17a edició del festival, que ha esdevingut un referent dins l’escena del jazz al país. A banda de Jordan i Motis, completen la programació d’enguany Chicuelo-Mezquida, Patáx, Magalí Sare & Manel Fortià, Threejay, Julia Valle, Martí Serra i Mowgli i The Explosive Swing Trio.

Una de les principals novetats d’aquesta edició és que la celebració del Jazzpon-t, la primera col·laboració transfronterera del festival amb el Jazzèbre de Perpinyà. El dissabte 29 de setembre del festival Julia Valle visitarà la Casa Musicale de Perpinyà i el dia següent Martí Serra i Mowgli tornaran l’intercanvi musical a la plaça dels Jurats de Girona.

L’Auditori de Girona, la Casa de Cultura i l’auditori de la Fundació Valvi, a més de la plaça dels Jurats, a Girona; la Mirona, a Salt; la plaça de l’Església a Celrà, i la Casa Musicale a Perpinyà seran els escenaris del festival.

Podeu consultar tota la informació a www.gironajazzfestival.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*