Visites teatralitzades Platja d'Aro
Font: Ajuntament de Platja d'Aro

Divendres 18 d’agost (19 h) hi ha l’última edició d’Una passejada de pel·lícula al Camí de Ronda de S’Agaró; i el dimarts 22 d’agost (19 h) la tercera i darrera edició de la visita familiar teatralitzada a Castell d’Aro, ambdues amb la Companyia La Minúscula. També resten dues sessions -divendres 25 d’agost i 15 de setembre (19 h)- de la nova vista escultòrica al Parc dels Estanys de Platja d’Aro.

 La visita Una passejada de pel·lícula és apta per a tots els públics i s’estructura a partir de la trobada d’un director de cinema i el seu equip que converteixen per un dia l’espai en un plató de cinema on diversos personatges reviuen de manera distesa i participativa l’època més cinematogràfica d’aquest indret, escenari de films com Pandora y el holandés errante amb Ava Gardner, Mister Arkadin d’Orson Welles, El jardinero español amb Dirk Bogarde o De repente, el último verano amb Elisabeth Taylor.

La nova visita a Castell d’Aro proposa descobrir de la mà de diversos personatges el seu nucli històric -l’església, el Castell de Benedormiens o els carrers empedrats- declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

La visita escultòrica al Parc dels Estanys, amb guia local, proposa descobrir la vessant artística d’aquest parc urbà de Platja d’Aro que durant l’any és l’escenari de dues exposicions escultòriques de gran format a l’aire lliure, actualment la de Clemente Ochoa (fins al 28 de gener) i que també acull el fons permanent que es genera amb una obra de cada artista que hi ha exposat des de 2014 (Medina-Campeny, Jaume Roser, Alberto Gómez Ascaso, Emili Armengol, Josep Canals, Bonaventura Ansón i Pedro Jordán). La mateixa Cia. La Minúscula protagonitza les sessions de Contes màgics al Parc dels Estanys amb petites històries a l’entorn de la natura, la màgia i els personatges fantàstics per a infants a partir de 3 anys i també les visites teatralitzades a la Vil·la Romana de Pla de Palol de Platja d’Aro (segles I aC-VII dC).

Totes les visites són gratuïtes, per a més informació podeu consultar el web de Platja d’Aro Turisme.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*