Calonge
Calonge

Del 25 d’agost al 3 de setembre, Sant Antoni celebrarà la seva Festa Major amb una programació on no hi faltaran les activitats més tradicionals, com el correfoc, les havaneres, les sardanes i els espectacles infantils, entre d’altres. El programa d’actes començarà aquest divendres, 25 d’agost, amb la Diverbeach, el concert de final d’estiu de l’Orquestra Di-Versiones a l’Espigó del Mig, a partir de les 19h. L’endemà dissabte, 26 d’agost, el dia arrencarà a les 11h amb un taller de tatuatges a la guingueta Blue Fish. A la tarda, a les 18h, triangular de futbol entre els equips Club de Futbol Sant Antoni, Unió Esportiva Calonge i Riudaperes Atlètic. Mitja hora més tard, a les 18:30h, es farà el concurs de pintura sobre l’asfalt al passeig de Sant Antoni, a l’alçada de l’Espigó de l’Amistat.

Ja el diumenge, 27 d’agost, durant tot el dia hi haurà Mercat del vi i el formatge a la Plaça de la Llibertat i, a les 22h, a la mateixa plaça, una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona.

La setmana següent, les activitats de la Festa Major de Sant Antoni continuaran el dijous, 31 d’agost, a les 18h, amb l’espectacle infantil “Contes jugats” a càrrec d’Ulldistret, a la biblioteca La Cooperativa. El divendres, 1 de setembre, el dia començarà amb el tradicional repic de campanes, abans que a les 12h tingui lloc l’Ofici Solemne en honor de Sant Llop, cantat per la Coral Harmonia Antoniense a l’església de Sant Antoni. I a les 22h hi haurà la tradicional cantada d’havaneres gratuïta amb el grup Port-Bo, al paratge del Collet.

La Festa Major de Sant Antoni encara s’allargarà durant tot el primer cap de setmana de setembre. El dissabte dia 2, a les 18h, partit de futbol de Festa Major entre l’OAR Vic i el Club de Futbol Sant Antoni. A les 19h, espectacle infantil “La vaca que canta” a la Plaça de la Llibertat i, al vespre, a partir de les 22h, espectacular correfoc que recorrerà el passeig de Sant Antoni. Per últim, el diumenge, 3 de setembre, a les 20h a l’Espigó del Mig, el concert gratuït de Neus Mar titulat “Memòries d’un país” posarà el punt i final a la Festa Major 2017. L’artista empordanesa estarà acompanyada per Emílio Sánchez a la guitarra i interpretarà un repertori dels autors més reconeguts de la música catalana, com Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet o Joan Isaac.

Podeu consultar el programa complet de la Festa Major al següent enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*