Cal negre de Llagostera

Cal Negre de Llagostera és un d’aquells llocs que sempre acabes recomanant i tornant. Situat a pocs metres del centre neuràlgic del municipi, la cafeteria ofereix una carta on les especialitats són les foccacies, els entrepans, les hamburgueses, els natxos i les postres casolanes. Si us agraden les patates braves també en tenen, ideals per acompanyar amb una cervesa ben fresca mentre espereu la comanda. A part de la carta, cal fixar-se o preguntar per la “burger” de la setmana que sol combinar ingredients selectes amb tocs i textures originals com la confitura de poma o la ceba caramel·litzada.

El servei i el tracte amb els clients és molt familiar amb capacitat per atendre en varis idiomes. L’espai, dissenyat amb bon gust separa amb encert, la zona de bar amb la zona de taules per menjar proporcionant un ambient agradable i acollidor. El local disposa també d’una terrassa interior a l’estil chill out i un espai de sofàs pensada per entretenir als nens, amb joguines, contes i llapis de colors.

Regentat per en Toti, fill de Llagostera, i per la seva dona i cuinera polonesa Magdalena, Cal Negre s’ha convertit en un referent, sobretot per anar-hi a sopar amb els amics i la família. Si voleu anar-hi un divendres o cap de setmana és recomanable trucar uns dies abans per reservar taula. Dilluns i dimarts és tancat per descans del personal i durant el dia també s’hi pot esmorzar o dinar amb una oferta i uns preus molt interessants.

De Cal Negre no podeu marxar sense tastar les postres i els pastissos casolans de la Magdalena, que renova setmanalment i segur que us llepareu els dits.

Dades de contacte
Carrer Àngel Guimerà, 6 de Llagostera
Telèfon: 972 83 29 64
Facebook 

4 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*