CIRCavila Calonge

Calonge ha acollit aquest diumenge, la segona edició del CIRCavila on els espectacles, els tallers, les malabars, els trapezis i un dinar-cabaret en són els principals protagonistes. CIRCavila va néixer l’any passat amb l’objectiu de posar en valor la vinculació del municipi amb el món del circ, que en els darrers anys ha rebut un impuls important amb el naixement de l’Associació Cultural i Juvenil Pengim-Penjam, que ofereix, entre d’altres, una activitat d’extraescolar de circ al municipi.

El CIRCavila està organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Calonge amb el suport de l’Associació Juvenil i Cultural Pengim-Penjam i la Diputació de Girona.

Podeu consultar la  programació des d’aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*