Banderes Blaves
Ajuntament de Palafrugell

Divendres passat va tenir lloc l’acte de lliurament de les Banderes Blaves 2017 on el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull va lliurar el distintiu a les platges del Canadell, Llafranc i Tamariu de Palafrugell entre d’altres.

Aquest distintiu és un segell de qualitat que atorga un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental, amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac). Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i als ports, una excel·lent gestió ambiental.

L’obtenció d’aquesta qualificació és el resultat de les mesures de gestió a les zones de bany, les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners i les mesures de control i inspecció del medi hídric.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*