Celrà
Celrà

El Jovent de Celrà i l’Ajuntament han organitzat pel proper dissabte 17 de juny una jornada de sensibilització sobre la situació de les persones refugiades, coincidint amb la commemoració, el dia 20 de juny, del Dia Mundial dels Refugiats.

Els actes tindran lloc a la plaça de l’Estació.

A les 20h es farà una trobada amb voluntaris i col·lectius com Volem Acollir, Casa Nostra Casa Vostra i Girona Acull i amb persones impulsores dels projectes Eko Project i Open Cultural Center a Grècia. A continuació, persones refugiades explicaran les seves experiències des de la fugida del seu país a causa de la guerra fins a la cerca d’un lloc d’acollida.

A partir de les 11 de la nit començaran les actuacions musicals, amb el grup de rumba Embolingats, la banda Ojo de Buen Cubero, del barri de Sants, i el grup festiu i de mestissatge Animal.

L’entrada al concert és gratuïta. Els guanys que es facin durant les activitats es destinaran als diversos projectes i col·lectius que participen en la jornada.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer la realitat dels refugiats des de la seva pròpia experiència i fer saber què es pot fer, tant en l’àmbit personal com en el municipal, per ajudar les persones afectades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*