Olga Cobos
Foto: la ballarina i coreògrafa palamosina, Olga Cobos / Ajuntament de Palamós

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat el període d’inscripcions per a poder participar en la 14a estada internacional de dansa de la Costa Brava “Palamós Summer Dance” que tindrà lloc del 4 al 9 de juliol.

Fins al dia 30 de juny totes les persones interessades a poder participar en aquesta edició podran realitzar la seva inscripció, que s’haurà d’adreçar a les oficines de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, c/ Ave Maria, 3, 2n pis, telèfon 972 60 23 30 (psd@palamos.cat, fax: 972 60 21 69 – més informació: www.facebook.com/StagePSD).

El “Palamós Summer Dance” és organitzat per l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós inclòs a la programació del festival Onadance i sota la direcció artística de la companyia resident al teatre La Gorga, CobosMika, encapçalada per la reconeguda ballarina palamosina Olga Cobos i el coreògraf Peter Mika.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*