Aquesta setmana ja hem tingut un tastet de l’estiu, amb uns dies esplèndids, més propis de finals de juny que no de mitjans de maig.

Hem tingut molt de sol, només tapat per alguns núvols tímids a estones, i les temperatures s’han enfilat fins als 28 graus, de fet les màximes no han baixat dels 24 graus tots aquests dies. Ha fet calor, però les mínimes han tingut més variació i s’han mogut entre els 8 i els 11 graus. Hem tingut també un episodi de precipitació, que ens ha deixat uns 5 litres per metre quadrat el dijous a la tarda.

I el cap de setmana tindrem el cel força enteranyinat amb el pas de diferents fronts de núvols prims que aniran desfilant, dissabte serà el dia que farà més sol.

Les pluges de dijous podrien aguantar encara amb nosaltres el divendres durant les primeres hores de la nit i potser a tarda donin de nou algun ruixat, però ja no plouria ni el dissabte ni el diumenge.

Així doncs el dissabte tindrem el cel una mica deslluït pel pas de núvols prims, però encara tindrem força domini del Sol. Les temperatures màximes no seran tan altes com dies enrere, tindrem 21 de màxima i 9 de mínima.

El diumenge tindrem encara més núvols que no ens deixaran gaudir tant del Sol, però tornarà a ser un dia tranquil, sense pluja i les mínimes a primera hora del matí seran més baixes, 9 graus.

Durant el cap de setmana la mar estarà en calma a la platja, tranquil·la amb onades suaus que estaran en el moment de màxima intensitat entre els 50 i els 130 centímetres, però compte que mar endins el diumenge l’onatge serà intens. La temperatura de l’aigua puja, serà ja de 18 graus.

I per a la setmana vinent tindrem el cel també deslluït, amb núvols que aniran tapant força el Sol a estones, però no tindrem pluges. El dia més radiant serà el dilluns i les temperatures de mica en mica aniran remuntant però no arribaran als valors tant alts de la setmana anterior, estaran entre els 23 i els 25 graus les màximes, i les mínimes cap als 9-12 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*