Un breu recorregut per Mont-ras ens desvetlla de seguit la seva història gastronòmica. Darrerament, a més, entre d’altres, Mont-ras s’ha fet popular per la seva cuina, principalment al mes de juliol, durant els actes de la Festa Major, amb la Degustació Gastronòmica en la que participen molts dels establiments del municipi. Es miri com es miri, es pot assegurar que l’excel·lència gastronòmica de les comarques de la Costa Brava és molt present a Mont-ras on, particularment, la coexistència de productes naturals de qualitat i tan diversos, com el peix, la carn, les verdures i les espècies, s’han sabut combinar sàviament mitjançant les arts culinàries pròpies de l’Empordà oferint-vos el plaer de la cuina natural, de mercat, tradicional, sofisticada, creativa i, a més, amb el reconeixement internacional de qualitat, varietat, equilibri i salut a indrets com els Restaurants Mas Ferriol, Ca la Montse, La Bella Lola, Ca la Filomena, el Bar-Restaurant Mont-ras i el Bar Can César i la Rostisseria Can Cou-Cou.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*