udioconte sobre l’arribada dels Reis d’Orient Girona

L’Ajuntament de Girona ha elaborat un audioconte de l’arribada dels Reis d’Orient a la ciutat de Girona per als infants invidents. Sota el títol El conte gironí del senyor Maravillas i la seva màgica aventura amb els Reis d’Orient, el relat gira al voltant de l’aventura d’un treballador del consistori que té l’encàrrec de rebre el seguici reial al peu dels Pirineus i de guiar-los fins a la ciutat de Girona perquè no es perdin i arribin puntuals a la cita. L’objectiu d’aquesta proposta és comptar amb una cavalcada més inclusiva i fer arribar la il·lusió d’aquesta tradició als nens i nenes invidents, en especial, i al públic infantil, en general.

Es tracta d’un conte inclusiu per ser escoltat amb els ulls tancats, les orelles despertes i la imaginació lliure que compta amb la veu de l’actor gironí Martí Peraferrer Vayreda. L’audioconte s’ha fet arribar a totes les entitats que formen part de la Taula d’Accessibilitat de Girona. A més, es penjaran uns cartells als campaments reials amb un codi QR que enllaçarà amb l’audioconte. També es difondrà per les xarxes socials i la web de Nadal.

D’altra banda, amb la voluntat que la cavalcada sigui inclusiva, als campaments reials, que tindran lloc demà a la tarda, hi haurà un aparcament i espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda i altres problemes d’accessibilitat a prop de Ses Majestats. També hi haurà un punt reservat per a aquestes persones al llarg del recorregut, concretament al carrer de Santa Eugènia, davant de l’Estació Espai Jove, i un altre a l’acte final de La Copa. Finalment, per tal de fer arribar la il·lusió i la màgia dels Reis d’Orient a tothom, hi haurà patges que explicaran els actes amb llengua catalana de signes als campaments reials i a La Copa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*