premis gavarres 2022

Un any més el Consorci de les Gavarres convoca els Premis Les Gavarres amb l’objectiu de donar suport a la investigació i la recerca a les Gavarres i dinamitzar la participació activa de la ciutadania en la conservació i difusió dels valors del massís. Els Premis tenen dues categories: el Joan Xirgo i el Cirera d’Arboç.

El Joan Xirgo, que premia un projecte inèdit que contribueixi al desenvolupament dels valors del massís de les Gavarres, en celebra la trenta-dosena edició. Està dotat econòmicament amb 5.000 euros, i el guanyador rebrà, a més, un diploma acreditatiu. El pagament es farà en dues parts: la primera, a l’inici de la recerca i la segona, quan es lliuri el projecte, que des de la concessió del premi es podrà desenvolupar en el termini d’un any. Els candidats hauran de presentar el currículum, una memòria del projecte i un vídeo de presentació de la proposta, que se sotmetrà a votació popular a les xarxes socials. El vídeo que hagi obtingut més suports obtindrà un vot addicional que se sumarà a la valoració del jurat. Al premi Joan Xirgo s’hi poden presentar persones físiques i entitats sense ànim de lucre.

El premi Cirera d’Arboç, que enguany en celebra la vint-i-sisena edició, reconeixerà la trajectòria vital d’una persona o d’un col·lectiu que, per la seva tasca, hagi contribuït a la conservació, la millora o la descoberta dels valors naturals i culturals de les Gavarres. La proposta vencedora rebrà un trofeu i un diploma acreditatiu.

Les sol·licituds per optar als guardons s’han de presentar de manera telemàtica mitjançant un instància genèrica, el model de la qual està disponible a l’apartat de serveis e-TRAM del web del Consorci de les Gavarres. Excepcionalment, es podrà presentar de manera presencial a les oficines del Consorci. En ambdós casos, les sol·licituds s’han d’acompanyar amb la documentació que estableixen les bases. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 15 de setembre.

Podeu consultar les bases publicades avui al BOP.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*