Doncs aquesta setmana hem tingut uns dies de veritable primavera, força remoguts, i amb algunes pluges abundants que suposaran una bona reserva d’aigua al sol per al proper estiu. Hem tingut diversos episodis de precipitació, amb fenòmens violents com algunes pedregades, i acumulacions de pluja en pocs minuts de fins a 30 l/m2. Les temperatures s’han anat mantenint estables entre els 19 i els 24 graus.

I aquest cap de setmana continuarem igual, estem sota la influència d’una zona de pressions més baixes i que ens deixarà el cel mig ennuvolat bona part del cap de setmana, amb una treva de núvols el diumenge.

Aquest domini dels núvols del divendres i el dissabte malgrat tot no ens portarà precipitacions, només tindrem celatges grisos a estones sobretot el dissabte, diumenge tindrem més Sol.

Dissabte doncs tindrem un dia entremig, amb núvols importants, però també amb estones de Sol que animaran una mica l’ambient. El Sol farà pujar una mica les temperatures respecte dies enrere, tindrem 25 de màxima i 11 de mínima, i en principi no hauria de ploure.

I el diumenge el temps tornaria a millorar i el cel ja quedaria més serè, el que permetrà que les temperatures màximes es mantinguin entre 24-25 graus. Les mínimes es mantindran cap als 11-12 graus.

La mar estarà força remoguda, amb onades que poden arribar a dos metres i mig en alguns moments. La temperatura de l’aigua es mantindrà al voltant dels 17-18 graus.

El vent serà molt variable el dissabte i el diumenge, però dominarà el component sud i sudest, amb cops de vent de fins 30m km/h sobretot a la costa, a l’interior serà més suau.

I durant la setmana vinent no acabarem de fer net d’aquesta situació, continuarem amb núvols, però també intervals de Sol i potser alguna pluja feble. Les temperatures tampoc no remuntaran massa i es quedaran entre els 10 de mínima i 24 de màxima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*