Després de la zona de baixes pressions que ens va dominar durant força dies, la pressió atmosfèrica s’ha recuperat fins a valors de 1030 hpa i hem passat a estar sota el domini d’un potent anticicló i hem tingut un temps molt més estable, tot i que típic de la tardor, amb alguns intervals puntuals de núvols densos, que han deixat només precipitació testimonial. Però el clar dominador del cel ha estat el Sol, amb permís d’algunes boires a primera hora del matí, amb temperatures màximes que han oscil·lat entre els 13 i els 18 graus, i mínimes que s’han mogut entre -2 i 2 graus positius, aquestes jornades ha fet fred!

I el cap de setmana serà tranquil, però el cel estarà més ennuvolat sobre el mar, amb els núvols sobre la costa, sense acabar d’entrar sobre l’interior. Les pluges doncs no acabaran d’arribar, doncs tindrem la Península Ibèrica sota l’anticicló que encara estarà uns quants dies és instal·lat sobre nosaltres.

Dissabte doncs serà un dia molt tranquil, i amb domini del Sol i boires a primera hora a les zones més enclotades. Només tindrem núvols sobre el mar i ben arrapats a la línia de costa. Tindrem temperatures més suaus al matí, amb 13 de màxima i 3 de mínima.

I diumenge tindrem exactament el mateix rang de temperatures, amb 12 de màxima i 2 de mínima. El cel continuarà molt seré, amb boires matinals i sense precipitacions a la vista encara.

La mar estarà en calma amb onades d’entre 50 i 125 cm a la costa. La temperatura de l’aigua serà de 14 graus, freda.

El vent serà variable, el dissabte tindrà component de nord, nord-est, i en canvi el diumenge canviarà a sud-oest, i serà una mica més intens a la costa, però poca cosa, amb cops de vent de fins a 20 km/h.

Durant la setmana vinent continuarem igual, amb domini del Sol però atenció que de mica en mica aniran apareixent intervals de núvols, amb boires matinals amb una humitat elevada i esperem ja algunes pluges per dimecres. Les temperatures estaran entre els 13 graus i 1 grau positiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*