Doncs continuem avançant amb pas decidit cap a la tardor i per anar preparant-nos aquesta setmana novament ha estat prou entretinguda, i en alguns moments semblava que ja estàvem a la tardor, doncs hem tingut temperatures molt contingudes, arribant als 31 graus de màxima però amb molts dies al voltant dels 27; i les mínimes han oscil·lat entre els 16 i els 20 graus, força xafogoses. Hem tingut algun episodi de precipitació, sobre tot el divendres passat, amb tempestes molt irregulars que en alguns indrets sí que han estat importants deixant fins a 14 l/m2.

I per a aquest cap de setmana el cel estarà encara dominat per aquesta variabilitat i inestabilitat, i tindrem intervals de núvols que poden ser més importants el divendres i el diumenge, dissabte tindrem més clarianes.

La pluja pot aparèixer el divendres i el dissabte a la tarda, especialment a les zones de muntanya i en algun moment pot ser de forta intensitat en forma de ruixats; i el diumenge les pluges poden guanyar força però seran breus.

Dissabte tindrem un dia més tranquil que divendres i tindrem també força més estones de Sol i sense pluges, tot i que es poden presentar tempestes breus de tarda. Les temperatures seran contingudes, tindrem 26 graus de màxima i 15 de mínima.

Diumenge però creixeran més núvols i no tindrem ja tant de Sol, pujaran un grau les temperatures i es poden repetir amb més intensitat les tempestes de tarda.

La mar estarà en calma, amb onades no superiors al mig metre a prop de la costa i la temperatura de l’aigua sembla que comença a baixar una mica, estarà a 22-23 graus.

El vent aquest cap de setmana bufarà de sud i sud-oest, i seran cops de vent de fins a 30 km/h.

Durant la setmana vinent les temperatures es mantindran estables, al voltant dels valors d’aquest cap de setmana, amb màximes de 27-29 graus i mínimes xafogoses, al voltant dels 16-18 graus, però atenció, les temperatures baixaran notablement a partir de dimarts-dimecres, fins a màximes de 23 graus, quan tindrem algunes pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*