Ja encarem el segon cap de setmana de la tardor, tot deixant enrere unes jornades en les que encara hem pogut gaudir de força bonança heretada de l’estiu. Bonança amb temperatures màximes que no han passat els 24 graus, i molts dies han estat al voltant dels 20. Al matí ha fet fresca, i les mínimes han anat remuntant des dels 4 fins als 10 graus. El cel ha estat mig enteranyinat, amb alguns dies amb fort vent i sense precipitacions significatives, només algunes dècimes en alguns indrets molt localitzats.

I aquest cap de setmana tornem a tenir un canvi de temps important, doncs l’ambient s’anirà tornant gris de mica en mica des de dijous a la tarda i els núvols seran força densos sobre tot el divendres; dissabte i diumenge tindrem més clarianes.

Les precipitacions poden aparèixer el divendres, especialment a la nit, i també el diumenge a la nit, durant el dia de dissabte i diumenge les pluges són menys probables.

El dissabte serà una jornada amb clarianes i també amb el pas de fronts de núvols que deixaran el cel mig tapat, i sense precipitacions. Les màximes baixaran considerablement des de dijous, uns quatre graus, les màximes es quedaran al voltant de com a màxim 20 graus, i les mínimes també baixaran fins als 7 graus.

Diumenge baixaran encara una mica més les temperatures, les màximes es quedaran sense arribar als 19 graus, i les mínimes es mantindran entre els 6-7 graus, podem tenir pluges al vespre.

La mar estarà força calmada, les onades poden arribar fins a 125 cm a la platja. La temperatura de l’aigua ha baixat ja considerablement i estarà entre els 19-20 graus. El vent aquests dies tindrà component oest i sud, amb cops que poden superar els 30 km/h, sense causar problemes però amb moderada intensitat.

I la setmana vinent la començarem amb encara més fresca, amb màximes que es quedaran baixes, fregant els 18 graus, però a partir de dimarts començaran a pujar de mica en mica fins arribar als 22 graus, les mínimes també aniran pujant dels 7 als 12 graus, i no tindrem pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*