Aquesta setmana hem tingut unes temperatures màximes que no han acabat d’enfilar-se massa i unes mínimes molt xafogoses a la costa, però amb matisos, ja que la meteo ha estat molt diferent a la costa i a l’interior. Per exemple, les màximes a la costa han estat al voltant dels 32 graus, però a l’interior, a tocar de Girona, han arribat fins als 36 graus. Les mínimes han oscil·lat entre els 14 i els 17 graus. El cel ha estat dominat pel Sol, excepte un parell de jornades amb núvols més densos que no han deixat pluges.

 

I aquest cap de setmana esperem un temps un mica més inestable, doncs ens arribaran fronts de núvols procedents de l’oest, amb aire fred de l’atlàntic, que deixaran el cel força tapat i refrescaran una mica l’ambient.

 

Les pluges associades a aquesta pertorbació que afecta de ple les Illes Britàniques ens arribaran cap el dissabte-diumenge, però tindran distribució irregular, més probables a l’interior que a la costa.

 

Dissabte tindrem un cel una mica enterbolit, amb núvols que seran densos a estones però que en principi no deixarien precipitacions. Les temperatures màximes no superaran els 31 graus i les mínimes es quedaran al voltant dels 19 graus.

 

I el diumenge serà una jornada idèntica, però tindrem més núvols que sí que poden deixar alguna tempesta sobretot a l’interior i no tant a la costa, i les temperatures baixaran, tindrem 29 de màxima.

 

La mar estarà tranquil·la amb onades d’entre 25  i 125 cm a la platja. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 26-27 graus. El vent serà de dominant nord, nord-est, amb cops de vent màxim de fins a 21 km/h.

 

I per a la setmana vinent esperem que les temperatures es quedin més contingudes, en línia del cap de setmana, tindrem màximes de 29 graus i mínimes de 16-17, i en principi no tindrem precipitacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*