Exposició de Carles Bros al Parc dels Estanys de Platja d’Aro

El Parc dels Estanys de Platja d’Aro acull del 15 de febrer al 5 de juliol una mostra a l’aire lliure d’escultura de gran format de Carles Bros amb el títol Fes punta al llapis, amb una trentena de peces d’acer corten. La mostra és la primera de l’any al parc  i dona continuïtat al cicle anual d’exposicions al municipi, que s’estén també al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro i a la Masia Bas de Platja d’Aro. La inauguració serà dissabte 15 de febrer a les 12 h amb la presència de l’artista, que conduirà una visita guiada per al públic assistent. La mostra està organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i se’n pot gaudir lliurament cada dia de la setmana, tot coincidint amb l’horari d’obertura el parc -de febrer a maig (8-18 h) i juny i juliol (7-21 h)-.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*