Aquesta setmana hem continuat sota la influència general de l’anticicló que sembla que per fi comença a debilitar-se una mica, el que ens podria portar un canvi de temps en els propers dies.

De moment, aquesta setmana hem tingut bastanta calma, amb intervals de núvols prims i temperatures que han oscil·lat molt, les màximes han passat dels 22 als 14 graus, i les mínimes han estat fredes, entre els 3 graus positius i 1 grau sota zero, han estat glaçades molt tímides. Hem tingut un parell d’episodis de precipitació, molt lleus, que només ens han deixat 1 litre per metre quadrat.

I aquest proper cap de setmana tindrem el cel bastant ennuvolat, especialment el divendres i el dissabte, diumenge faria una mica més de Sol.

Les precipitacions s’aniran apropant des de l’oest, però es quedaran només al Pirineu més occidental, a on ja serien en forma de neu a les cotes més altes, a casa nostra, no veurem de moment la pluja.

Dissabte doncs tindrem intervals de núvols, que poden ser densos a estones però que en algun instant també s’obriran per deixar-nos veure el Sol. No farà tanta calor com dies enrere, però encara podem tenir màximes de 19 graus i mínimes de 5, sense pluja.

I el diumenge tindrem el mateix temps, però amb una major presència del Sol al cel. Les temperatures seran una mica més baixes, tindrem 17 graus de màxima i 6 de mínima.

La mar estarà força tranquil·la, però tindrem onades de fins a 125 cm a la platja i de fins a 2 metres i mig ja el dilluns-dimarts. La temperatura de l’aigua serà d’uns 14 graus.

El vent bufarà de migjorn i de sud-oest, i no serà massa intens, tindrem cops de vent màxim de fins a 15 km/h.

La setmana vinent s’iniciarà una tendència que ens portarà un canvi de temps a primers de març, la pressió atmosfèrica està baixant en picat dels 1035 hectopascals fins als 1020, i ja el dilluns podem tenir alguna pluja. Les temperatures màximes no seran tan altes, no superaran els 17 graus, i les mínimes estaran al voltant dels 2 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*