Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

La vint-i-quatrena edició de la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol.  El disseny de la imatge  d’enguany ha anat a càrrec de Javi Pareda i el bisbalenc Ramon Ponsatí.

La Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà és un Festival de Circ i teatre que omple d’espectadors els carrers de La Bisbal durant el tercer cap de setmana de juliol. La voluntat del festival és oferir en un cap de setmana una programació diversa i engrescadora que sigui atractiva a tots els públics i edats. Una activitat que enguany tornarà a ser coorganitzada per l’entitat Fira de Circ i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

Aquestes vint-i-quatre edicions van arrencar el 1996 de la mà de l’entitat juvenil Nuik’s, i formen part d’una segona etapa, ja que la Fira de Circ vigent va recollir el testimoni de l’entitat bisbalenca Paufila, que a principis dels anys vuitanta va organitzar les dues primeres edicions de la Fira de Circ. L’entitat Nuik’s va reprendre el projecte amb el compromís de dotar-lo d’una identitat pròpia i de nodrir-se de l’energia necessària perquè la Fira tingués assegurat el seu futur. Aquesta entitat es va anar transformant alhora que desapareixia donant lloc a l’actual entitat organitzadora Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*