Aquest cap de setmana serà variable, amb intervals de núvols que aniran guanyant força venint des de l’oest, seran densos sobretot el divendres, una mica menys el dissabte i amb més clarianes el diumenge.

La pluja seria molt irregular, i pot aparèixer el divendres més cap a l’oest, i també el dissabte a la tarda, diumenge les pluges ja es retirarien.

Dissabte serà una jornada típica de primavera, amb intervals de núvols i alguna clariana, podem tenir pluges a mitja tarda, en forma de ruixats. Les temperatures seran més altes que dies enrere, arribant fins als 21 graus les màximes i les mínimes seran altes, al voltant dels 11 graus.

Diumenge farà més Sol i les pluges ja no ens haurien de preocupar, les màximes es mantindran igual que dissabte però les mínimes seran més fredes, estaran al voltant dels 8 graus.

La mar estarà força calmada aquests dies amb onades que no superarien els 50 cms a primera línia de mar. La temperatura de l’aigua comença a pujar, estarà al voltant dels 16-17 graus.

El vent tindrà component nord-est, amb més intensitat a la costa, amb cops potents que superarien els 30 km/hora.

I la setmana vinent també serà molt variable, començarem amb augment de les temperatures, fins als 22 graus, però a partir de dimarts davallaran una mica fins als 18 i les mínimes fins al 5 graus. Podem tenir algunes pluges, en forma de ruixats intensos dimecres i dijous. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*