Hem tingut de nou una setmana amb temps tranquil, amb pressions atmosfèriques que han anat pujant dels 990 als 1020 hectopascals i que ens han deixat uns dies calmats i amb boires matinals.

Aquesta recuperació de les pressions ha estabilitzat el temps i només hem tingut alguna tímida precipitació, de només mig litre per metre quadrat. I les temperatures màximes s’han enfilat de valent, fins als 17 graus. Les mínimes han estat força fredes, registrant valors de 5 graus negatius. Hem tingut algunes boires denses a primeres hores del matí i intervals de núvols que han enteranyinat el cel tota la setmana.

I aquest cap de setmana continuaria aquesta calma, tindrem intervals de núvols, això sí, que s’aniran fent densos a partir de divendres, dissabte tindrem núvols prims i diumenge el cel ja estaria força tapat la major part de la jornada.

Però la pluja que acompanya aquests núvols que ens creuaran d’oest a est no arribaria a casa nostra fins al dilluns, així que durant el cap de setmana no hauria de ploure.

Dissabte tindrem un dia amb intervals de núvols prims que aniran desfilant, però sense deixar precipitacions. Les temperatures estaran entre els 16 de màxima i 2 de mínima. I el diumenge ja tindrem núvols molt més densos que deixaran el cel força més tapat que la jornada anterior. Els núvols, que no acabaran de deixar pluja, faran que pugin les temperatures, 17 de màxima i 5 de mínima.

La mar estarà molt més calmada que el cap de setmana passat, però en algun moment ens poden arribar onades de fins a 2,5 metres a la costa. La temperatura de l’aigua serà de 13 graus.

El vent serà de nord a la costa i de sud a l’interior, amb cops de certa intensitat, arribant als 40 km/h en alguns indrets.

I per a la setmana vinent es mantindrà aquesta mateixa tendència meteorològica, amb núvols i certa calma, les temperatures estaran entre els 17 de màxima i els -2 de mínima, tindrem cels insegur i amb pluja el dilluns; dimarts i dimecres ja dominaria el  Sol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*