pavvla celrà

La cantant PAVVLA actuarà dissabte 3 de març a les 21 h al Teatre L’Ateneu de Celrà en l’última cita de la seva gira abans de la parada final: a Barcelona el 10 d’abril.

PAVVLA torna a comarques gironines per presentar “Creatures”, el seu disc debut que ja té 1 any i mig de vida i que l’ha portada a presentar-lo arreu de Catalunya, Espanya i països com Anglaterra, Alemanya, Suïssa o els Estats Units. Amb “Creatures” ha participat en festivals de renom mundial com el Primavera Sound o el SXSW i a grans festivals importants de casa nostra com el Festival STRENES, l’Acústica de Figueres, el Festival VIDA i un reguitzell de cites a sales i cicles que fa que PAVVLA acumuli més de 80 concerts a l’esquena per un disc debut que es va colar a bona part de les llistes dels millors discos del 2016 i que ha tingut ressò a mitjans internacionals com la NPR americana o la BBC Radio 1 anglesa.

“Creatures” està format per deu peces que parteixen del folk més fràgil per a revestir-se amb capes i més capes de melancolia pop, boirina electrònica i rock en fase esquelètica. Formes digitals i essències orgàniques que sonen com Daughter i Bon Iver perdent-se plegats a les profunditats d’un bosc espès, i on una estètica marcadament hivernal contrasta amb la calidesa hipnòtica d’una veu que captiva i commou des del primer moment.

Un concert imperdible en una de les darreres cites d’aquesta gira. Tota una revelació de casa nostra que s’acomiada d’un debut impecable a l’espera d’un nou disc, que ha d’arribar a finals d’any.

Les entrades es poden comprar des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*