carnaval sant antoni calonge gavarres

El Carnaval de Calonge i Sant Antoni va donar el tret de sortida el divendres 2 de febrer amb la presentació del rei i la reina. El Carnaval d’enguany oferirà una quinzena d’activitats que culminarà amb la gran rua de carrosses i comparses que tindrà lloc el diumenge 11 de febrer a partir de les 12 h on s’espera la participació d’unes 40 colles, que desfilaran des de la plaça de Catalunya fins a la plaça de la Llibertat pel carrer Sant Antoni.

A Calonge el Carnaval continuarà una setmana més tard, el diumenge 18 de febrer, amb la despertada carnavalesca, l’esmorzar de les colles de Carnaval i la visita dels carnestoltes als centres geriàtrics. A la tarda, a partir de les 16 h. tindrà lloc la gran rua de carrosses i comparses, on s’espera la participació de més de 50 colles.

El punt i final del carnaval de Calonge serà el dimarts 20 de febrer a la tarda, amb la cercavila de la comitiva del difunt Carnestoltes, la festa infantil i l’enterrament de la sardina amb la tradicional sardinada popular que es farà als jardins del castell.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*