carnaval platja d'aro 2018

Aquest dimecres s’ha presentat el cartell promocional del 41è Carnaval de Platja d’Aro amb Alexandra Cuatrecasas com a model protagonista. Es tracta d’una composició realitzada sota la direcció d’art de Nyaki Xarnach amb fotografia de Jordi Roca.

El Carnaval tindrà lloc del 3 al 14 de febrer de 2018 amb una vintena d’activitats amb el carrer com a escenari principal. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Federació de Colles de Carnaval mantenen l’aposta per un carnaval popular i familiar. La Gran Rua de Carrosses i Comparses desfilarà pels carrers el dissabte 10 de febrer.

La Gran Rua reparteix gairebé més de 8.000 euros en premis, per als cinc primers classificats en cinc categories diverses: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals; i també guardó únic per a la millor colla debutant. Més enllà de les colles procedents de diversos punts de les comarques de Girona, també hi participen les colles dels Reis Carnestoltes de Castell-Platja d’Aro, i dels carnavals agermanats de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, però fora de concurs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*